Over Beeldbank Rijswijk

Auteursrechten

Alle rechten, waaronder de auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten van het op Beeldbank Rijswijk gepubliceerde materiaal, berusten bij of worden beheerd door Museum Rijswijk. Dit met uitzondering van materiaal dat door derden aan Beeldbank Rijswijk ter beschikking is gesteld en dat met toestemming van de rechthebbende op Beeldbank Rijswijk is opgenomen.

Het is niet toegestaan informatie of beelden van Beeldbank Rijswijk te kopiëren of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 

Herenstraat 67, 2282 BR Rijswijk.  Tel. 070 3903617 tst. 208

Bestellen afbeeldingen

Via de Beeldbank kunt u gedigitaliseerde afbeeldingen uit de collectie van Beeldbank Rijswijk opzoeken, bekijken en eventueel bestellen. Reproducties van afbeeldingen worden naar keuze als foto of als digitaal bestand geleverd.

Voor levering van foto’s voor commercieel gebruik is publicatierecht verschuldigd. Dit is afhankelijk van het soort gebruik.

U kunt per email contact met ons opnemen over de tarieven. 

   

Zodra u uw bestelling, onder vermelding van het nummer van de gewenste afbeelding  heeft geplaatst, ontvangt u (per e-mail) een bevestiging met daarin instructies over de wijze van betaling. De bestelling wordt zo spoedig mogelijk na betaling verstuurd.

U kunt er -in overleg- vanzelfsprekend ook voor kiezen de foto's op te halen.

Rechten

Wij hebben al het mogelijke gedaan om rechthebbenden op de afbeeldingen te achterhalen. Mocht u van mening zijn rechten op bepaalde afbeeldingen te kunnen doen gelden, neem dan contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van: Beeldbank.

 

Bezoek ook de website van Museum Rijswijk.